Akademie Bílí Tygři Liberec

Potřebujeme vás více než kdy jindy! Vybavte se na fandění z domova!

Date of publication Author Klub

Liberec - Semifinále se dramatizuje, Bílí Tygři tak budou v úterním utkání potřebovat ještě větší podporu, než kdy jindy! Vybavte se na #PLAYOFFDOMA a ukažte své tygří srdce i během fandění na dálku! Bojujeme společně!

Letošní vyřazovací boje si bohužel musíte užít pouze z pohodlí svého domova. A my vám k tomu zajistíme vše potřebné! Už teď naleznete v našem e-shopu novou kolekci #PLAYOFFDOMA, která vám pomůže si co nejvíce užít sledování play-off.

Na tradiční bílé peklo v Home Credit Areně sice nedojde, tentokrát jej však nahradila tyrkysová s jasným motivem FANDÍM DOMA! Součástí kolekce jsou samozřejmě osvědčené klasiky, jako například triko, šála či polštářek. Kromě toho si ale můžete vybrat také z řady novinek.

K dispozici je například domácí kelímek na nápoj nebo originální magnetická skládačka, díky níž si budete moci skládat svou cestu na vrchol krok za krokem spolu s A-týmem.

To vše vám dovezeme až domů díky širokým možnostem dopravy. A pozor, při nákupu nad 1 000 Kč se můžete těšit na dopravu Zásilkovnou nebo Českou poštou zcela ZDARMA!

Pokud si chcete zboží raději vyzvednout ve výdejním okénku, můžete jej využít každé pondělí, středu či pátek od 9 do 16 hodin. Tak neváhejte a vyražte do našeho e-shopu či fanshopu!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení