Akademie Bílí Tygři Liberec

Pozor, fanshop bude v týdnu od 4. do 8. července zavřen!

Date of publication Author Klub

Liberec - V prvním prázdninovém týdnu bude kamenná prodejna tygřího fanshopu zavřena. Tento režim se dotkne také objednávek na e-shopu, které budou distribuovány od 11. července.

Pokud se plánujete vybavit na prázdniny nebo vyrazit se svými dětmi pro dárek za pěkné vysvědčení, pak rozhodně zbystřete. Kamenná prodejna tygřího fanshopu bude totiž v příštím týdnu, tedy od pondělí 4. července, z důvodu dovolené zavřena. Znovu se pro fanoušky otevře opět od pondělí 11. července, kdy bude v provozu v tradiční otevírací době.

Dovolená ve fanshopu ovlivní rovněž provoz našeho tygřího e-shopu. Ten sice bude v plném provozu, nicméně objednávky budou vyřizovány až po skončení dovolené. Veškeré objednávky provedené od soboty 2. července tak budou distribuovány až od pondělí 11. července.

Kdo si tedy plánuje doplnit svou tygří výbavu hned na úvodní prázdninové týdny, rozhodně by neměl váhat. Právě teď naleznete v našem fanshopu a e-shopu novou letní kolekci, v níž nechybí nový cyklodres, tygří plavky či zábava na pláž či aktivní dovolenou. Vybrat si ale stále můžete také v našem velkém výprodeji, v němž si můžete zajistit tygří dresy, šály, kšiltovky, trička i jiné fanpředměty za ty nejvýhodnější možné ceny.

S Bílými Tygry si můžete také letos užít pohodové léto! Tak se nezapomeňte vybavit ještě před dovolenou. Kamenná prodejna pro vás bude tento čtvrtek i pátek otevřena v běžné otevírací době od 9 do 12 a od 13 do 18 hodin a naleznete ji v areálu Sport Parku Liberec. Těšíme se na vás!

PŘEJÍT NA E-SHOP

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení