Akademie Bílí Tygři Liberec

Pozor, platnost některých voucherů na vstupenky končí již tento týden!

Date of publication Author Klub

Liberec - Před startem sezony 2021/22 se Bílí Tygři zapojili do podpory očkovací kampaně a rozdali mezi fanoušky celou řadu voucherů na vstupenky na extraligová utkání. Pozor, tyto vouchery jsou platné pouze na zápasy hrané do konce října! Využít je tak můžete již pouze v tomto týdnu!

Ti, kdo se v termínu od 16. do 31. srpna nechali naočkovat závěrečnou dávkou očkování proti onemocnění COVID-19 v očkovacím centru Krajské nemocnice Liberec či v EUC Klinice Liberec, si mohli v rámci podpory očkovací kampaně vyzvednout voucher na vstupenku na utkání Bílých Tygrů.

Voucherů byla mezi fanoušky vydistribuována celá řada. Pozor, platnost těchto voucherů je pouze do konce října! Všem tedy doporučujeme zkontrolovat si platnost uvedenou na samotném voucheru a v případě, že se tak zatím nestalo, jej včas využít. Od 1. listopadu již nebude možné tyto vouchery uplatnit.

Voucher lze využít na nákup vstupenky do 2. kategorie na libovolné domácí utkání Bílých Tygrů odehrané do 31. 10. 2021. K využití voucheru stačí při nákupu zadat kód, který je na voucheru uveden, a vstupenka bude fanouškům automaticky nastavena na cenu 0 Kč. Voucher nelze uplatnit při fyzickém nákupu, pouze při online nákupu v síti Ticketportal.

Kompletní návod, jak voucher na vstupenku využít, naleznete ZDE.

Stále jste svůj voucher nevyužili? Pak rozhodně neváhejte a přijďte Bílé Tygry do Home Credit Areny podpořit! Sezona je v plném proudu, buďte u toho a žeňte Tygry v domácích utkáních vpřed!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení