Akademie Bílí Tygři Liberec

Představujeme nový rozvojový program akademie!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři dělají další krok v péči o mladé hokejisty a zavádí nový development program. Vedle pevného týmového programu kategorií U6 - U14 je to nadstavbová činnost, která navazuje na naší Tygří cestu a umožňuje nám i našim hráčům individualizovat a maximalizovat jejich růst. Vyberte si z naší nabídky to, v čem se chcete nejvíce zlepšovat. Startujeme už 3. října!

Jsme přesvědčeni o tom, že skvělý by měl být všestranně vybavený a ovládat širokou paletu schopností a dovedností, nad kterou až posléze může budovat svou hokejovou kariéru. Proto je náš development program postaven od nejútlejšího věku formou nabídky všestranného pohybového rozvoje, na který až pak metodicky navazují specifické hokejové programy včetně individuálních tréninků.

Development program je sestaven tak, aby nabízel spontánní, organizované i specializované aktivity, kterou jsou placené nad rámec měsíčních příspěvků ale i zdarma. Příjmy z našeho programu budou znovu investovány do materiálního vybavení, infrastruktury a dalších potřebných oblastí za účelem pravidelného a neustálého vylepšování naší akademie.

Rozšířená nabídka kempů

Bílí Tygři zároveň výrazně rozšiřují nabídku oblíbených kempů.

  • Development Days budou probíhat vždy jednou za měsíc jednodenní formou – ve formátu, na který můžete být zvyklí už z letošních letních prázdnin. Určené jsou pro kategorie U11-U14.
  • Vrací se velký letní Hokejový kemp! O letních prázdninách vás znovu rádi přivítáme na velkém pětidenním kempu pro kategorie U9-U15 s možností ubytování přímo v areálu Sport Parku Liberec.
  • Pro mladší děti kategorií U7-U10 jsou tu Příměstské hokejové kempy, které pro vás uspořádáme o podzimních, jarních i letních prázdninách. Budou vždy probíhat několikadenní formou bez ubytování.

Na development programu participují i naši partneři, kteří nejen pracují ve svých centrech, ale také se našich akcí přímo zúčastňují. Naši trenéři a trenéři z partnerských subjektů pracují společně za jedním cílem a tím je progres daného hráče.


Zájemci z řad hráčů naší akademie se mohou na jednotlivé nadstandardní aktivity přihlašovat v aplikaci KIS, zájemci z jiných klubů na akademie@hcbilitygri.cz.

Cílem programu je spokojený a motivovaný hráč, který dělá to, co ho baví a zlepšuje se!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení