Akademie Bílí Tygři Liberec

Překoná jackpot Zlaté Tygří Trefy sto tisíc?

Date of publication Author Redakce

Liberec - Blíží se zlomový okamžik. Už v pátek může jackpot Zlaté Tygří Trefy poprvé překonat hranici 100 tisíc korun! Podaří se k některému z fanoušků stále stoupající bank oblíbené soutěže prolomit?

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během komerční přestávky v první třetině mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. Od prvního domácího utkání s Třincem, kdy jsme poznali prvního vítěze, se dosud stále nikdo netrefil, v banku je tak již 93 376 Kč.

K tomuto balíku se navíc přičte návštěva, která dorazí na páteční utkání proti Litvínovu. To je již nyní téměř vyprodané, částka tak může překonat hranici sta tisíc korun!

Třeba to budete právě vy, kdo bude mít šanci odnést si ze zápasu pořádný balík! Troufnete si na Zlatou Tygří Trefu? Dosud jediným, komu se povedlo vybrat jackpot, byl fanoušek Pepa, který si při utkání s Třincem přišel na 11 391 Kč. Připomeňte si jeho vítěznou trefu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení