Akademie Bílí Tygři Liberec

Příprava na MS osmnáctek pokračuje, do Litoměřic míří trojice šelem

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Česká hokejová reprezentace do 18 let pokračuje v sérii soustředění před vrcholem sezóny v podobě mistrovství světa. Čeští hokejisté budou mezi 2. a 6. březnem trénovat v Litoměřicích, chybět nebudou tři zástupci Liberce.

Mládežničtí reprezentaci využijí výjimku profesionálních sportovců pro pohyb mezi okresy a v úterý se jich na ledě litoměřického stadionu sejde celkem 25. Trenéři počítají i s hráči, kteří mají vytížení ve vrcholící Chance lize. Je to koneckonců i případ všech tří nominovaných Tygrů.

Obránci Martin Böhm a Jakub Šedivý s útočníkem Petrem Gajdou tuto sezónu pravidelně nastupují za Benátky nad Jizerou, klub je nicméně uvolnil. "Trenéři si volali a domluvili se, že mě z klubu uvolní. Od úterý bych měl být s osmnáctkou na kempu," potvrdil Šedivý.

Nominace českého týmu:

Brankáři:

Oliver Šatný (Mladá Boleslav), Tomáš Suchánek (Třinec), Patrik Hamrla (Karlovy Vary).

Obránci:

Martin Böhm, Jakub Šedivý (oba Liberec), Sebastian Jasečko (Mladá Boleslav), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Marek Chvátal (Sparta Praha), Tomáš Machů (Vítkovice), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno), David Špaček (Litoměřice).

Útočníci:

Petr Gajda (Liberec), Marcel Marcel (Plzeň), Michal Ramik (Třinec), Josef Krejsa, Martin Ryšavý (oba Vítkovice), Jiří Kulich, Dominik Rymon (Karlovy Vary), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Matouš Menšík (Jihlava), Jakub Altrichter (Šumperk), Jaroslav Chmelař (Jokerit Helsinky, Finsko), Lukáš Pajer, Matyáš Šapovaliv, David Skuhrovec (všichni Litoměřice).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení