Akademie Bílí Tygři Liberec

Prohlédněte si zázemí Home Credit Areny v tajemné atmosféře! Zbývají poslední místa!

Date of publication Author Klub

Liberec - V souvislosti s letošním Halloweenským utkáním jsme si pro vás připravili netradiční novinku. Chcete si prohlédnout Home Credit Arenu tak, jak ji ještě neznáte? Vyrazte na naši Stezku odvahy! Zbývá pouze několik posledních míst!

Znáte zákoutí tygřího hokejového svatostánku? A troufnete si je prozkoumat za tmy? Připravili jsme si pro vás speciální Stezku odvahy, která vás provede temnými katakombami Home Credit Areny a kterou zakončí prohlídka kabiny tygřího A-týmu.

Tygří Stezka odvahy se uskuteční ve středu 27. října od 18:30. K dispozici bude limitovaných 60 míst rozdělených do čtyř skupin po 15 osobách. Spolu s tygřím průvodcem si prohlédnete prostory nejnižšího patra Home Credit Areny a nahlédnete (nejen) do rolbárny, k technologiím, na trestnou lavici či do kabin rozhodčích.

Zajistěte si své místo na unikátní Stezce odvahy! Vstupné pro 1 osobu je 100 Kč, děti do 140 cm mají vstup v doprovodu dospělé osoby ZDARMA (není nutné pro ně kupovat vstupenku). Na 1 dospělou osobu může tímto způsobem připadnout maximálně 1 dítě do 140 cm. K dispozici je pouze 60 míst, rozhodně tedy neváhejte a dopřejte si unikátní halloweenských zážitek v Home Credit Areně!

První dva termíny prohlídky, tedy od 18:30 a 18:45, jsou již zcela plné. V termínech od 19:00 a 19:15 pak zbývá posledních několik volných míst, rozhodně tedy s nákupem neváhejte!

Vstupenky na Stezku odvahy můžete zakoupit již nyní online v síti Ticketportal.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení