Akademie Bílí Tygři Liberec

Prvňáci váleli na turnaji v Hradci Králové

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Prvňáci měli v neděli napilno! Nejmladší z Tygrů vyrazili do Hradce Králové, kde se na turnaji představili proti domácímu Mountfieldu, pražské Spartě a mladoboleslavským Bruslařům. A v tvrdé konkurenci váleli!

Už od brzkého rána, kdy malí Tygři vyráželi společně autobusem na turnaj do Hradce takřka jako profesionálové, panovala v týmu skvělá nálada a atmosféra. A ta jako by se projevovala také na výkonech Tygřat. Prvňáci rozehráli už v prvním duelu parádní představení!

Hned na úvod porazili favorizovaný domácí Mountfield HK, vzápětí nastoupili proti neporažené pražské Spartě. Přestože se Tygřata rvala ze všech sil, na Spartu nakonec těsně nestačila. V posledním duelu si však vše vynahradila, když za skvělé podpory rodičů díky fantastickému týmovému výkonu porazila Mladou Boleslav.

Vzhledem k tomu, že Sparta následně zbylé souboje nezvládla, obsadila nakonec tygří smečka první místo. Za odměnu se malí borci po návratu do Liberce vydali na zápas A-týmu, v němž na vlastní oči přihlíželi výhře Bílých Tygrů nad Kometou 5:2. Zakončili tak skvělou hokejovou neděli.

Turnaj v Hradci si můžete připomenout v následujícím videu.

Daniel Stehno o zápasech:

"Klukům bych rád k jejich výkonům poblahopřál. Prali se jako praví Tygři a předváděli fantastické výkony. Hráli jako jeden tým, skvělými zákroky nás navíc podpořili také naši brankáři. Na celém turnaji se prezentovali výborně. Jen tak dál! Děkuji také rodičům, kteří nám v Hradci vytvořili vynikající kulisu."

prvnáci hradec

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení