Akademie Bílí Tygři Liberec

První permanentka doručena osobně. Role kurýra se zhostil Jakub Rychlovský

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v uplynulém roce si mohou fanoušci Bílých Tygrů zajistit permanentku na ročník 2022/23 primárně online. To nám však nezabránilo v tom, abychom si pro nejrychlejšího permanentkáře přichystali drobné překvapení.

Start prodeje permanentních vstupenek na sezonu 2022/23 byl speciální také tím, že nebyl předem avizován. To, že je možné zakoupit permanentku, se fanoušci nedozvěděli s předstihem, ale až v momentě, kdy byly sezónní karty skutečně v prodeji. Přesto byly reakce fanoušků velmi rychlé. Vždyť nejrychlejší majitel permanentky měl své místo jisté ani ne deset minut od chvíle, kdy byl prodej oficiálně oznámen a zahájen.

Tímto nejrychlejším fanouškem se stal Kamil Cizmar, který patří mezi dlouholeté příznivce Bílých Tygrů. A přestože si u svých permanentek zvolil osobní vyzvednutí, Tygři si pro něj za jeho oddanost a rychlost připravili malé překvapení. Z osobního vyzvednutí se stalo osobní doručení, a to rovnou z rukou Jakuba Rychlovského, který si na pomoc přizval tygřího maskota. Netradiční návštěvu si můžete prohlédnout ve videu níže.


Děkujeme nejen prvnímu permanentkáři, ale také všem ostatním, kteří si již stihli své sedadlo v Home Credit Areně pojistit, za důvěru a podporu. A pokud jste tak zatím neučinili, pak rozhodně neváhejte. Majitelé loňských permanentek mohou až do 31. července využít předkupní právo na své místo, zbylá sedadla jsou již nyní ve volném prodeji. Více informací o nákupu permanentky naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení