Akademie Bílí Tygři Liberec

Realizační týmy pro sezónu 2022/2023

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Do sezóny 2022/2023 vstoupí Tělovýchovná jednota s podstatnou změnou ve struktuře realizačních týmů – každé sportovní třídě se v roli hlavního kouče bude věnovat jiný trenér. Přineslo to rozšíření realizačních týmů o několik nových trenérů.

Akademické celky si mezi sebou prohodí asistenty. K juniorce míří Jiří Vozák, k dorostu se přidá Václav Kočí. U nejmladších Tygrů bude roli hlavního kouče a vedoucího základny nově zastávat Petr Šafařovský. Daniel Stehno se naopak přesouvá ke starším hráčům, trénovat bude páťáky.

U nejmladších hokejistů posílí trenérský tým dvacetiletý Benjamin Vomáčka, který v liberecké mládeži donedávna působil jako hráč. Další výraznou posilou naší trenérské sestavy je Nicol Lucák Čupková. Bývalá kapitánka slovenské hokejové reprezentace žen po uplynulé sezóně ukončila aktivní kariéru, kterou z velké části strávila v Rusku, a v Liberci začne svoji trenérskou etapu. Působit bude také u mladých tygříků od školky až po třetí třídu.

Právě třeťákům bude své bohaté zkušenosti v roli hlavního kouče nově předávat Lukáš Pabiška! Bývalý útočník Liberce, Mladé Boleslavi a Benátek nad Jizerou odehrál v extralize a druhé nejvyšší soutěži v součtu úctyhodných 822 zápasů. Nová tvář povede také šestou třídu. Jana Lucáka můžete blíže poznat v rozhovoru zde.

Nejen všem trenérům přejeme v nové sezóně znovu mnoho úspěchů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení