Akademie Bílí Tygři Liberec

Reprezentace U16 konečně začíná svoji sezónu. Na prvním srazu se hlásí čtveřice Libereckých!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Reprezentační šestnáctka připravila dva kempy, západní a východní. 22 hráčů se sejde v Chomutově, stejný počet se přihlásí ve Zlíně. V "chomutovské" skupině najdeme hned čtyři zástupce Bílých Tygrů, nominován byl obránce Jakub Dvořák s útočníky Samuelem Fialou, Jaromírem Pérezem a Vojtěchem Hoisem!

Šestnáctka se měla k prvnímu srazu sejít mnohem dříve, problémy spojené se situací okolo koronaviru ovšem první akci odsunuly až hluboko do září. Reprezentační týmy se nyní vracejí na scénu, vše ale budou doprovázet zvýšená hygienická opatření.

Aby hráč mohl na kemp nastoupit, bude muset předložit čerstvý test na Covid-19 s negativním výsledkem. A aby se zamezilo případnému zavlečení nákazy z reprezentační akce do jednotlivých klubů, budou se muset hráči podrobit testům i před návratem. Ke svým spoluhráčům v domácím klubu se budou moci připojit až poté, co obdrží výsledky testů. Náklady spojené s testováním hradí svaz.

Jako první si nová pravidla vyzkouší právě reprezentanti U16. Nejdříve přijde na řadu východní skupina, jež se mezi 12. a 15. zářím sejde ve Zlíně. Západní výběr zamíří mezi 19. a 22. zářím do Chomutova.

Čtveřice zástupců řadí Bílé Tygry na pozici druhého nejúspěšnějšího klubu aktuální nominace. Více hráčů dodá pouze královéhradecký Mountfield - 5. Na konci soustředění sehraje západní skupina modelové utkání proti akademickému výběru domácích Pirátů Chomutov.

Nominace na kemp v Chomutově

Brankáři:
Michael Hrabal (Sparta Praha), Jan Kasal (Hradec Králové).

Obránci:
Vojtěch Port (Sparta Praha), Jakub Dvořák (Liberec), Jiří Sypecký, Vojtěch Vochvest (oba Mladá Boleslav), Martin Willmann (České Budějovice), Dominik Badinka, Vojtěch Husinecký (oba Chomutov), Filip Žaba (Hradec Králové).

Útočníci:
Andrej Fábry (Sparta Praha), Tomáš Holeček (Rytíři Kladno), Samuel Fiala, Vojtěch Hois, Jaromír Pérez (všichni Liberec), Dominik Čech, Tomáš Holčák, Jan Šprynar (všichni Litvínov), Jiří Felcman, Matyáš Sláma, Pavel Šimek (všichni Hradec Králové), Jakub Štancl (Slavia Praha).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení