Akademie Bílí Tygři Liberec

Reprezentace U19 vyrazí do Německa, Liberec bude mít zástupce na všech postech

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Českou reprezentační devatenáctku čeká téměř po roce a půl konečně akce. V závěru července ji prověří turnaj v Německu.

Za devatenáctku vždy nastupují mladíci, kteří se v daném období neprobojují do dvacítky, ale současně je trenéři potřebují vidět a „udržovat“ v plné pozornosti směrem k juniorskému šampionátu. Kdokoli z nich se tam může za půl roku podívat, zvlášť když je teď už zase čeká plnohodnotný zápasový program, který odhalí změny ve výkonnosti.

Bílí Tygři budou mít v týmu podstatné zastoupení. Daniel Král bude usilovat o co největší minutáž mezi tyčemi, v obraně se představí Filip Kovář, mezi forvardy zas najdeme Adama Měchuru. Asistentem hlavního kouče Miroslava Přerosta je navíc pro letošek Richard Lobo, trenér liberecké juniorky.

Český tým na turnaji ve Füssenu vyzve vesměs o rok starší protihráče. Síly změří s juniorskými výběry Německa, Slovenska a Dánska. Reprezentanti se sejdou v pondělí 26. července v Rokycanech. O dva dny později zamíří do dějiště turnaje, kde od čtvrtka absolvují tři duely ve třech dnech.

Nominace českého týmu

Brankáři:

Daniel Král (Liberec/Benátky nad Jizerou), Tomáš Suchánek (Třinec).

Obránci:

Filip Kovář (Liberec/Benátky nad Jizerou), Vladimír Kremláček, David Špaček (oba Plzeň), Marek Chvátal (Sparta Praha), Jiří Háva (Litvínov), Tomáš Machů (Vítkovice), Ondřej Cubo (Rauma, Finsko).

Útočníci:

Šimon Marha (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Adam Měchura (Liberec/Benátky nad Jizerou), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Joshua James Mácha (Olomouc), Marcel Marcel, Dominik Soukup (oba Plzeň), Michal Rouha (Litoměřice), David Skuhrovec, Marek Slavík (oba Litvínov), Josef Krejsa (Vítkovice), Matouš Menšík (Charlottetown, QMJHL), Jaroslav Chmelař (Jokerit Helsinky, Finsko), Jakub Altrichter (Mora, Švédsko).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení