Akademie Bílí Tygři Liberec

Reprezentace U20 jde v Litoměřicích na druhý turnus! Nechybí Pařík ani Rychlovský

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Česká reprezentace do 20 let se po krátké pauze znovu vydá do Litoměřic. Druhý kemp v přípravě na mistrovství světa tentokrát potrvá celý týden.

Úvodní čtyřdenní soustředění skončilo v litoměřické Kalich Areně v neděli. Hlavní kouč Karel Mlejnek následně dopřál hráčům dvoudenní volno a ve středu 11. listopadu už je přivítá na stejném místě znovu.

Nic se totiž nezměnilo na situaci v Chance lize, která v nejbližším týdnu určitě neodstartuje. A protože by mladí hokejisté v prvoligových kádrech marně čekali na zápasy, právě oni tvoří většinu druhé nominace. Přidají se k nim znovu krajánci, kteří doposud nemohli odletět do svých zámořských klubů, a také hráči z domácí juniorské soutěže.

V nominaci znovu najdeme také liberecká jména. Trenérský štáb opět ukázal na útočníka Jakuba Rychlovského, kterého doplní gólman Lukáš Pařík. Toho po účasti na Karjala Cupu tedy okamžitě čeká další reprezentační akce. Mezi náhradníky navíc figurují hned další tři Tygři - Filip Kovář, Adam Najman a Vojtěch Jiruš.

Nominace českého týmu:

Brankáři:

Nick Malík (Třinec), Lukáš Pařík (Liberec), Šimon Zajíček (Litvínov).

Obránci:

Michael Krutil, Ondřej Baláž, Jan Mlčák, Šimon Kubíček, Daniel Poizl (všichni Litoměřice), Radek Kučeřík (Přerov), Martin Hugo Haš (Guelph, OHL), Vladimír Kremláček (Plzeň), Michal Hrádek (Pardubice)..

Útočníci:

Matěj Toman, David Jindra, Pavel Novák, Filip Koffer (všichni Litoměřice), Martin Ryšavý (Přerov), Jakub Rychlovský (Liberec), Jonáš Peterek, Adam Raška (Frýdek-Místek), Martin Lang, Filip Přikryl (oba Plzeň), Marcel Barinka (Halifax, QMJHL), Ondřej Pšenička (Waterloo, USHL), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Cape Breton, QMJHL), Jaromír Pytlík (Sault Ste. Marie, OHL).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení