Akademie Bílí Tygři Liberec

Šmíd vs. Knot. Kdo zná vítěze Stanley Cupu a kdo český zeměpis?

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v minulém ročníku jsme si pro fanoušky připravili duely jednotlivých členů kádru Bílých Tygrů. Zatímco vloni měli hráči či trenéři předvést, jak se znají navzájem, letos došlo na všeobecné znalosti. Do třetího souboje se pustili Ladislav Šmíd a Ronald Knot!

Jistě si pamatujete loňské hráčské duely, kde měli hráči za úkol odpovídat na otázky o svém protivníkovi. Za kolik týmů hrál, v jakém roce byl draftován, zda již v kariéře nastoupil v národním týmu a podobně. Letos jsme to ale hráčům trochu zkomplikovali.

Namísto čistě hokejových znalostí k nim přibyly také všeobecné, Tygři tak často museli při lovu vědomostí zabrousit zcela mimo lední hokej.

Oba účastníci duelu postupně odpovídají na stejnou otázku. Odpovědí je mnoho, přičemž cílem obou je vždy říct pouze jednu. Poté přichází na řadu druhý a takto dokola, dokud některý ze soupeřů již další odpověď nezná. Pokud takto jeden z hráčů třikrát zaváhá, jeho oponent získává bod.

Tentokrát mezi sebou změřili síly parťáci z defenzivy Ronald Knot a Ladislav Šmíd. Prodal druhý jmenovaný zkušenosti z NHL, kdo zná lépe českou hokejovou historii a kdo vládne českému zeměpisu? Podívejte se sami!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení