Akademie Bílí Tygři Liberec

Souboj Tygrů s Berany! Uhájí Liberec domácí led?

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Nahuštěný program v úvodu Tipsport extraligy pokračuje už v úterý. Bílí Tygři se potřetí v sezóně představí na domácím ledě, kde je prověří soupeř ze Zlína. A svěřenci Patrika Augusty se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu! Duel začíná tradičně v 18 hodin.

Bílí Tygři Liberec versus PSG Berani Zlín

Zlepší Tygři efektivitu?

Liberečtí v úvodních kolech převážně bodovali a vyhoupli se na nejvyšší příčky tabulky, zatím však nejsou úplně spokojeni se svojí střeleckou produkcí. V prvních pěti kolech se prosadili desetkrát, drží si tedy průměr dvou branek na zápas.

V neděli Severočeši letos poprvé vyšli bodově naprázdno, když na ledě Mladé Boleslavi padli po velké bitvě těsně 1:2. Jediný gól svého týmu zařídil dorážkou v poslední minutě Marek Zachar. Proti Zlínu se s podporou svých fanoušků v zádech budou chtít trefit určitě dříve!

Útočník Jakub Rychlovský o nedělním derby

„Díky divákům byl zápas hodně vyhecovaný, dodali tomu takový zvláštní náboj. Z naší strany to ale bylo špatné, rozhodně jsme nepředvedli takový výkon, jaký jsme si představovali. Hodně jsme hráli v oslabení, což musíme do příštích kol zlepšit.“


Zlín se chce zvednout

Berani ročník nerozehráli podle svých představ. V pěti zápasech získali pouhé dva body za dvě jednobodové porážky. V posledním klání s Hradcem Králové už přitom byli velice blízko nájezdovému vítězství, dlouhý rozstřel nicméně po devíti sériích ovládl soupeř.

V Liberci se Zlínští teprve podruhé v sezóně představí na ledě soupeře. A přivezou s sebou i rozchytaného Libora Kašíka, jenž v posledním utkání s Mountfieldem předvedl fantastických 46 zákroků. Jak se mu, pokud znovu dostane důvěru, bude dařit proti pokusům Bílých Tygrů?

V minulé sezóně to se Zlínem byly tuhé bitvy

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení