Akademie Bílí Tygři Liberec

Soupiska osmé třídy pro nadcházející ročník 2018/2019!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Soupiska nové třídy pro nadcházející sezonu 2018/2019 byla aktualizována. Najdete na ní hned několik nových jmen, ale i známých opor. Kdo bude bojovat o závěrečný turnaj?

Při pohledu na soupisku je potřeba zaostřit už při pohledu na jména brankářů. Robert Leško je stálou oporou ročníku 2004 a nechybět bude ani tentokrát. Záda mu navíc nově bude krýt parťák Matyáš Petříček, jenž přišel z Děčína.

Ze stejného klubu přestoupil do Liberce také útočník Vojtěch Hois. Novými jmény na soupisce jsou také dvojčata Pérezovi. Za Tygry bude válet útočník Jaromír a obránce Diego.

Už ve druhé polovině uplynulé sezony doplnil liberecký kádr Milan Jobek. Produktivní forvard nastoupí za osmou třídu, stejně jako vloni. Zkušenosti z uplynulé sezony se pokusí letos maximálně uplatnit, v generálce nasbíral 1+1.

Kapitánem zůstává Jakub Dvořák. Jednoznačně nejvyšší hráč týmu se pokusí dovést osmou třídu za vysněným triumfem, v posledním utkání přípravy se Spartou si připsal dvě branky. Asistenty kapitána jsou Tadeáš Vološín a Milan Jobek.

Soupiska osmé třídy před sezonou 18/19

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení