Akademie Bílí Tygři Liberec

Speciální akce pro permanentkáře! Zabruslete si v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec - Letošní příprava je poněkud specifická. Už od jejího začátku využívají Bílí Tygři také ledovou plochu Home Credit Areny. Tu kromě A-týmu, Benátek nad Jizerou či mládežnických kategorií budou moci speciálně využít také permanentkáři, a to ve čtvrtek od 17:30 do 19 hodin!

Na ledě Home Credit Areny se v současnosti provoz nezastaví. Točí se na něm jednotlivé kategorie, které ledovou plochu netradičně již v červnu pravidelně využívají k přípravě na novou sezonu. Přesto jsme si pro naše permanentkáře připravili speciální možnost na hlavní ledovou plochu Bílých Tygrů vyrazit!

Ve čtvrtek 24. června od 17:30 do 19 hodin totiž bude v Home Credit Areně připraveno bruslení pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2021/22! Užijte si unikátní příležitost zabruslit si v tygřím domácím stánku ve velmi netradiční době!

Celá plocha bude pro tuto akci vyblokována pouze pro naše permanentkáře. Nejen, že si tak budou moci užít celou Home Credit Arenu pouze pro sebe, ale navíc se budou v současných tropech moci ochladit netradiční sportovní aktivitou a prohlédnout si arénu přímo z ledové plochy.

Vstup bude majitelům permanentních vstupenek umožněn oproti jmennému seznamu. Každý permanentkář může na bruslení v Home Credit Areně přijít v doprovodu 1 další osoby. Přihlášku na akci je nutné provést v následujícím formuláři, kde je nutné vyplnit jméno, příjmení a umístění své permanentní vstupenky. Permanentní vstupenku není nutné mít fyzicky u sebe, stačí pouze vyplnit potřebné údaje.

Pokud permanentní vstupenku stále nemáte, stále máte možnost to napravit. Více informací o prodeje permanentek naleznete ZDE.

Vyrazte na speciální bruslení v Home Credit Areně pro permanentkáře a užijte si netradiční červnový zážitek!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení