Akademie Bílí Tygři Liberec

Sváteční juniorské derby v Home Credit Areně. Přijďte podpořit mladé Tygry!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Junioři Bílých Tygrů v letošní sezóně zatím podávají velmi dobré výkony. A v úterý 28. září se na státní svátek chystá atraktivní derby s rivalem z Mladé Boleslavi, které se odehraje v Home Credit Areně! Přijďte si užít špičkový juniorský hokej, začínáme ve 12:30 a vstup je zcela zdarma.

Letošní ročník juniorské extraligy nabízí parádní podívanou. Díky neúprosnému sestupovému formátu je každý zápas ve všech částech tabulky velice důležitý. Bílí Tygři se po několika odehraných kolech nacházejí mezi nejlepšími, to samé se však dá říct i o mladících z Boleslavi. Vzájemný zápas, který je pokaždé okořeněný velkou rivalitou mezi oběma týmy, tak slibuje skvělý hokejový zážitek.

Z libereckého týmu U20 pravidelně vychází mnoho kvalitních hráčů, kteří se posléze zapojují do A-týmu. Nejvyšší českou juniorskou soutěž ještě před nedávnem hráli například Adam Najman, Jakub Rychlovský, Jan Šír nebo Adam Klapka.

Většinu domácích zápasů letos naši junioři absolvují přímo v Home Credit Areně, ze které si chtějí udělat nedobytnou tvrz. V derby budou potřebovat i podporu z ochozů, tak neváhejte, přijďte se podívat na nejlepší tuzemský mládežnický hokej a objevit nové hvězdy Bílých Tygrů!

Utkání odstartuje o svátečním úterý 28. září už ve 12:30. Vstup do arény je zdarma!

Liberecká juniorka před zápasem

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení