Akademie Bílí Tygři Liberec

Třeťáci a čtvrťáci se bavili hokejem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Poslední víkend byl pro děti ze třetí a čtvrté třídy opět plný hokeje. Všechny děti byly patřičně odpočaté, protože o podzimních prázdninách dostaly od trenérů pět dnů volno. Nabití energií měli před sebou malí Tygři náročný program.

Jako první šli v sobotu do akce čtvrťáci, když na domácím ledě uspořádali turnaj v hokeji na půlky a postupně vyzvali Českou Lípu, Frýdlant a Lomnici nad Popelkou. Všechna utkání skončila jasným vítězstvím Bílých Tygrů. Na vedlejší ploše druhá polovina týmu hostila v Malé lize Mladou Boleslav. Toto utkání skončilo rovněž jasným vítězstvím našich šelem.

V neděli se dostali do akce i třeťáci, když první část týmu odcestovala na Memoriál Jaroslava Janečka (více zde) a druhá část vyzvala v Malé lize Mladou Boleslav. Tato utkání vyzněla výsledkově pro naše hosty.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Máme za sebou další náročný víkend. V sobotu jsme s 4. třídou odehráli celkem tři utkání turnaje krajské soutěže a navíc jsme si zahráli zápas s Lomnicí a Frýdlantem. Kromě toho se nám podařilo ve stejný čas sehrát i zápas s Mladou Boleslaví. Ve všech těchto duelech jsme měli navrch a musím proto všechny naše malé Tygry pochválit.

V neděli jsme v Liberci hostili s 3. třídou Mladou Boleslav a utkání skončila výsledkově lépe pro naše soupeře. Narazili jsme na soupeře s odlišným přístupem k hokeji. Věřím , že brzy uvidíme, že naše cesta je správná. V těchto utkání se musíme snažit více bojovat a nabruslit hromadu kilometrů, abychom se kvalitně připravili na přechod na celé hřiště."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení