Akademie Bílí Tygři Liberec

Třeťáci vyrazili do Hrádku nad Nisou, kde si užili den plný her a zábavy

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Tygří třetí třída se v sobotu vydala do nedalekého Hrádku nad Nisou, kde absolvovala pořádně nabitý program. Mladí sportovci si celý den plný aktivit užili. A dokonce našli poklad!

Naši třeťáci už v osm hodin odjeli vlakem do Hrádku, kde hned po příjezdu vyrazili na několik kilometrů vzdálené Dolní Sedlo. Tam měli Tygři domluvené útočiště v místní chatě. Následně se děti rozdělily do skupin a zahrály si v nich několik her.

Každý tým si posléze vymyslel název a vytvořil vlastní unikátní vlajku. Následoval další výlet, tentokrát na Popovu skálu, kde kluci hledali indície k ukrytému pokladu. Ani to však nebylo všechno. Aby toho nebylo málo, na závěr si to Tygři ještě namířili na fotbalové hřiště, kde změřili v kopané síly s místním výběrem.

"Musím všechny moc pochválit, protože po sedmnácti nachozených kilometrech ještě s plným nasazením odehráli fotbalový zápas. I přes předčasné ukončení programu považuji celý den za velice vydařený. Svým svěřencům chci ještě jednou moc poděkovat za příjemný zážitek!"

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení