Akademie Bílí Tygři Liberec

Tři Tygři obdrželi pozvánku do slovenské reprezentace!

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Kanadský trenér slovenské reprezentace Craig Ramsay zveřejnil nominaci na nadcházející Německý pohár v Krefeldu. Pozvánku obdrželi i tři Tygři, a to obránci Mislav Rosandič s Michalem Ivanem a útočník Dávid Gríger.

Michal Ivan toho zatím za slovenskou reprezentaci moc neodehrál, už se ale stihl zúčastnit minulého mistrovství světa. Pod Ještěd přišel před letošní sezonou a v libereckém dresu zatím předvádí spolehlivé výkony, za které si vysloužil pozvánku na Německý pohár.

To Dávid Gríger s Mislavem Rosandičem už jsou zkušení reprezentanti. První jmenovaný se však zatím nedočkal startu na mistrovství světa, o které na jaře přišel vinou zranění. Ze stejného důvodu naopak v srpnu přišel Rosandič o olympijskou kvalifikaci. Až nyní tak slovenský dres obléknou tito tři hráči Liberce společně.

Svěřence trenéra Craiga Ramsayho v Krefeldu čekají tři zápasy. Nejdříve se utkají s Německem, v dalším zápase změří síly s Olympijským výběrem Ruska a v posledním duelu vyzvou domácí Německo. Letošní ročník bude mít pro všechny reprezentace dva vrcholy, kromě tradičního světového šampionátu je totiž letos na programu i olympijský turnaj.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení