Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři se vrací na domácí led. Ten se pokusí dobýt Kladno

Date of publication Author Kristýna Šlechtová

Liberec – Již v pátek Tygři pod Ještědem odehrají další utkání, v němž vyzvou Rytíře z Kladna, se kterými se setkali již v přípravě. Zopakují svěřenci Patrika Augusty výkon z přátelského zápasu, nebo hosté odvetu vyhrají? Úvodní buly je plánováno na pátek v 18:00.

Opačné konce tabulky

Liberečtí z úvodních tří utkání získali sedm bodů a zatím vedou extraligovou tabulku. Tygři prohráli pouze v Litvínově, kde došlo až na samostatné nájezdy. Porazili naopak hradecký Mountfield a karlovarskou Energii.

Oproti tomu Kladno v této sezoně ještě nebodovalo. Prohrálo všechny tři zápasy, ve kterých vyzvalo Vítkovice, České Budějovice a Hradec Králové. V tabulce jsou tak Rytíři poslední a o to větší budou mít motivaci v pátek zvítězit.

Petr Jelínek před utkáním s Kladnem

„Bude to teprve čtvrtý zápas, takže jestli má teď někdo šest bodů a někdo žádný, na tom vůbec nezáleží. My počítáme s tím, že to bude válka, ale jsme na to připraveni..“


Odveta z přípravy

Se Středočechy už letos Liberečtí jeden zápas odehráli, a to během přípravy, kdy si Bílí Tygři připsali vítězství 3:1. Poslední soutěžní utkání s Rytíři se naopak datuje až do sezóny 2019/20, kdy Kladno naposledy hrálo extraligu. Oba týmy tehdy ve vzájemných zápasech uhájily domácí prostředí.

Udrží se Severočeši na vrcholu tabulky, nebo získají Rytíři své první body? To se dozvíme již v pátek večer, tak přijďte Tygry podpořit!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení