Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygří třeťáci a čtvrťáci si užili víkend plný hokeje!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Po čtvrtečním utkání na ledě Hradce Králové měli také během víkendu malí Tygři ze třetí a čtvrté třídy pořádně napilno. Utkali se postupně s Jabloncem, Turnovem a Varnsdorfem a do všech zápasů šli s pravým tygřím srdcem!

Zatímco třetí třída nastoupila ve čtvrtek v Hradci Králové, na čtvrťáky čekalo v pátek derby proti Jablonci. Po splnění školních povinností tak večer absolvovali velmi prestižní souboj s nedalekými Vlky. Místrovské utkání dovedli do vítězného konce.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Utkání mělo po našem náročném odpoledním programu poněkud nižší tempo. Pro tuto polovinu týmu to byla těžká zkouška, se kterou se kluci poprali jako správní Tygři. Zaslouží si proto naši velkou pochvalu."

V sobotu vyrazili do boje pro změnu třeťáci, kteří se v krajské soutěži představili proti Varnsdorfu a Turnovu. Stejně jako jejich o rok starší kolegové také tito malí Tygři své souboje zvládli a ve všech čtyřech zápasech, které odehráli, vybojovali cenná vítězství.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Jak na ledě ve Varnsdorfu, tak v Liberci s Turnovem jsme zapojili celkem 20 dětí, na kterých bylo vidět obrovské nadšení, radost a chuť hrát hokej. To je v tomto věku to hlavní. Také oni si za svůj přístup zaslouží pochvalu."

třeťáci

V neděli pak druhá polovina 4. třídy cestovala do Varnsdorfu na krajský turnaj v hokeji na půlky. Na turnaji se malým Tygrům opět dařilo a domů si odvezli dvě vítězství a jednu remízu. Největšími tahouny týmu byli o rok mladší Tadeáš Medlík, který dal ve třech utkáních celkem deset branek, a Adam Racek, jenž vstřelil pět gólů. Čtvrťáci tak ve Varnsdorfu završili veleúspěšný tygří víkend.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Na turnaji ve Varnsdorfu se nám v dobrém světle ukázali oba třeťáci na soupisce, ale stejně tak i čtvrťáci, kteří by chtěli dostat více prostoru na velkém hřišti. Kaňkou turnaje byl fakt, že místo hokeje na půlky, který se hraje 4 na 4, organizátoři připravili minihokej 3 na 3 a tím se nám děti dostali do hry méně, než jsme chtěli. Domácí tak bohužel nedodrželi technické normy soutěže."

třetí třída turnov

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení