Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři vyhlíží odvetu s Mountfieldem. Tentokrát se utkání odehraje v Hradci!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Potřetí za sebou se Tygři v rámci přípravy na nadcházející ročník extraligy utkají s týmem z východu Čech a podruhé za sebou bude jejich soupeř hradecký Mountfield. Odveta čtvrtečního zápasu je na programu v úterních 17:00!

Díra v ledu

Liberečtí hokejisté začali přípravu dvěma výhrami na turnaji Red Bulls Salute a následně je v přípravě na extraligu čekali už jen čeští soupeři. Svěřenci trenéra Patrika Augusty nejdříve v omlazené sestavě prohráli 3:5 s Pardubicemi, načež chtěli své zaváhání napravit proti Hradci Králové.

To se jim v podstatě podařilo, nicméně jednalo se pouze o „poloviční“ vítězství. Tygři se totiž v první třetině dostali do vedení, které ve druhé periodě navýšili dalšími dvěma góly. Poté se však na ledové ploše objevila díra, již se ledařům bohužel nepovedlo opravit. Na základě dohody obou trenérů a rozhodčích tak utkání skončilo za stavu 3:0 pro Severočechy zhruba v polovině hrací doby.

Michal Ivan o ukončeném zápase:

„My situaci neovlivníme, bereme to jako výhru. Řekli jsme si, že i když jsme odehráli jen půlku zápasu, odvedli jsme dobrou práci.“


Podruhé za sebou

Obě mužstva si však budou moci nedohrané střetnutí vynahradit, neboť spolu měla již dopředu naplánovanou odvetu ve městě pod Bílou věží. Jak pro Liberec, tak pro Mountfield se bude jednat o předposlední prověrku před začátkem extraligy. Svěřenci Patrika Augusty se poté ještě utkají s Kladnem, Východočeši zase s Olomoucí.

Poté již bude následovat první kolo základní části, v němž se Tygři se Lvi střetnou znovu! V úterý tak budeme svědky speciální generálky na úvod sezóny, která začne v hradecké ČPP Aréně v 17:00!

Jan Ordoš umí i přitvrdit

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení