Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři vyráží do Karlových Varů! Jak dopadne střet s tabulkovým sousedem?

Date of publication Author Jan Kordík

Liberec – V prvním zápase po reprezentační pauze čeká svěřence Patrika Augusty střetnutí s Karlovými Vary. Oba týmy dělí v tabulce pouze jediný bod a tudíž to bude duel nesmírně důležitý. Utkání 33. kola Tipsport extraligy začíná v 17:30 na ledě KV Areny.

Bílí Tygři Liberec versus HC Energie Karlovy Vary

Tabulkoví sousedé

Sezóna Karlových Varů se zatím nevyvíjí úplně ideálně a po solidním začátku se pohybují ve spodní části tabulky. V posledním zápase však přetlačili Mountfield Hradec Králové 4:2 a utnuli tak sérii pěti porážek v řadě. I přes tuto výhru jim však náleží třináctá příčka tabulky a svůj podíl na tom má i fakt, že disponují druhým nejhorším oslabením v extralize.

Bílí Tygři se v zápasech před reprezentační pauzou drali tabulkou z její spodní části nahoru. Z posledních tří domácích zápasů se libereckým hokejistům povedlo dva vyhrát, když porazili Vítkovice a Mountfield. Stopku jejich pohybu tabulkou vzhůru však v posledním utkání vystavil na svém ledě Litvínov. Liberečtí pod Krušnými horami nenašli recept na překonání brankáře domácích a střetnutí skončilo 0:2.

Jakub Šedivý po utkání v Litvínově

„Neplnili jsme to, co jsme si řekli před zápasem. Nenavázali jsme na předchozí dvě utkání, kdy jsme hráli dobře. Měli jsme i hodně vyloučení, což byl jeden z důvodů, proč jsme se neprosadili směrem dopředu.“


Stoprocentní bilance

V dosavadním průběhu základní části se liberečtí hokejisté utkali s Karlovými Vary dvakrát a zatím si proti tomuto soupeři drží stoprocentní bilanci. Obě utkání byla ovšem velmi vyrovnaná a shodou okolností dokonce skončila stejným výsledkem 3:2 pro Tygry. Dá se tak očekávat, že nás čeká další vyrovnané a těsné utkání, v němž oběma týmům půjde o velmi důležité body!

Vyzrají Bílí Tygři v tomto důležitém zápase na tabulkového souseda? To se dozvíme od úterních 17:30, kdy na západě Čech padne úvodní vhazování!

Poslední vzájemný zápas

Liberec vs. Karlovy Vary 3:2
Branky a nahrávky: 28. Birner (Štibingr, Melancon), 44. Derner (Birner, Štibingr), 58. J. Vlach (P. Jelínek) – 9. O. Beránek (Kulich, Kohout), 59. T. Rachůnek (Plutnar, Flek).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení