Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři vyráží na Hanou. Vrátí se v Olomouci zpět na vítěznou vlnu?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Po úterním utkání se Zlínem dostali Tygři na páteční kolo volný los a měli tak dostatek času na regeneraci a přípravu na nedělní zápas. V něm se svěřenci Patrika Augusty představí na ledě Olomouce od 17:00!

Bílí Tygři Liberec versus HC Olomouc


Na houpačce

Z úvodních sedmi duelů hrají Olomoučtí hned šest doma a souboj s Tygry bude jejich předposlední ze série utkání před svými fanoušky. Do nového ročníku vstoupili Hanáci dvěma výhrami, z posledních tří zápasů ovšem vyhráli pouze jeden. Naposledy nestačili v pátečním kole na Hradec Králové.

Své výkony by rádi stabilizovali i Severočeši, kteří po dvou výhrách v řadě zaznamenali pro změnu dvě porážky. Nejdříve těsně padli na ledě Mladé Boleslavi a následně prohráli se Zlínem v prodloužení. V nedělním souboji tak budou chtít obě mužstva odčinit předchozí porážku.

Tomáš Záborský o utkání se Zlínem

„Měli jsme jednu vyloženou příležitost za druhou, několik tyček. Zvonilo to tam jak na Václaváku. Na jednu stranu je super, že si ty šance vytváříme a umíme se dostat do tlaku. Na stranu druhou však určitě musíme zapracovat na naší efektivitě.“


Snajpr Krejčí

V zápase s Kohouty si budou muset liberečtí hokejisté dát zvlášť pozor na Davida Krejčího, který se do české nejvyšší soutěže vrátil před začátkem této sezóny z Bostonu. Jeden z nejúspěšnějších Čechů v NHL přicházel do naší nejvyšší soutěže s pověstí tvůrce hry, zatím ale platí spíše za snajpra. Na svém kontě má totiž Krejčí pouze jednu asistenci, zatímco gólů má již šest a vede celkovou tabulku střelců.

To však neznamená, že by Olomouc byla tým jediného muže. Hanáci se vždy vyznačovali poctivou týmovou hrou a Tygry nečeká vůbec jednoduché střetnutí. Přeruší Liberec sérii proher? To se dozvíme od nedělních 17:00!

Naposledy se Olomouc utkala s Hradcem Králové, FOTO: Alena Zapletalová (hc-olomouc.cz)

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení