Akademie Bílí Tygři Liberec

Už v sobotu! Speciální zápas juniorů v Turnově se blíží

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Turnovský zápas U20 mezi Bílými Tygry a Hradcem Králové se blíží. Přijďte liberecké mladíky na Zimní stadion Ludvíka Koška podpořit, kromě výborného hokeje těšit na bohatý doprovodný program a skvělý dárek!

V Turnově se chystá velký hokejový podvečer. V minulých letech tam zavítaly na oba juniorské zápasy stovky diváků, což by pořadatelé chtěli minimálně zopakovat.

Na zápase bude přítomen tygří maskot, ale i malý fanshop, v němž si budou moci příchozí fanoušci zakoupit zboží s tématikou Bílých Tygrů. Pokud se tedy na zápas zapomenete pořádně vyzbrojit, nebude problém to přímo na místě napravit! Připravena bude zároveň McDonald´s Tygří Trefa, která je dobře známá ze zápasů seniorské extraligy. Pravidla zůstávají stejná. Vybraný divák se z poloviny kluziště pokusí trefit malý otvor v soutěžní desce umístěné v brance. V případě úspěchu se bude moci radovat ze zisku podepsaného tygřího dresu a poukázky na 500 Kč do restaurací McDonald´s v České republice.

Trenér U20 Richard Lobo o prostředí v Turnově:

"Do Turnova se moc těšíme. Je tam krásný nový zimák s úzkým kluzištěm, což slibuje rychlý mládežnický hokej. Zápasy s Hradcem jsou navíc vždycky vyhecované! Věříme tedy, že znovu přijde hodně lidí a potěšíme je kvalitním výkonem. Tímto si všechny dovoluji pozvat."


Bílí Tygři si navíc pro všechny návštěvníky připravili dárek. Každý divák, který přijde na zápas, obdrží zdarma vstupenku na utkání Tipsport extraligy mezi Libercem a Karlovými Vary, které se odehraje v úterý 26. října v Home Credit Areně!

Především ale v Turnově půjde o hokejový zážitek. Naši junioři za sebou mají výborný vstup do sezóny, z dosavadních jedenácti zápasů osm vyhráli a pohybují se ve špičce tabulky. Hradecký Mountfield má aktuálně jen o bod méně. Vzájemné střetnutí tedy bude velice důležité.

Neváhejte a přijďte liberecké mladíky do Turnova podpořit! Vstup je zdarma.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení