Akademie Bílí Tygři Liberec

Užijte si na pátečním utkání doprovodný program se společností Bohemia Chips!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Také na pátečním utkání se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Ten si tentokrát pro fanoušky připravil partner extraligy, společnost Bohemia Chips.

Díky Bohemia Chips se budete na ochozu Home Credit Areny moci bavit v průběhu celého utkání. Od otevření arény naleznete u infopultu fotostěnu, kde si můžete pořídit jedinečnou vzpomínku na finálové utkání. A pozor, u fotostěny můžete také vyhrát neobvyklý zážitek!

Ze všech fotografií, které si fanoušci u fotostěny pořídí, budou během druhé třetiny přímo na kostce nad ledovou plochou vylosovány tři výherní. Ti dostanou příležitost zavítat po skončení utkání na tiskovou konferenci trenérů obou týmů.

Soutěžit můžete také o balení chipsů Bohemia Chips. Stačí narazit na hostesky, které se budou během průběhu utkání pohybovat po ochozu. Ve trojicích budete mít za úkol obléct si speciální "trojdres" a během 15 sekund posbírat ze země co nejvíce balení. Princip hry je jednoduchý: Co se vám podaří posbírat, to vám zůstane!

Během druhé přestávky se pak můžete těšit na soutěž o odměnu pro celou tribunu. Úkolem všech fanoušků bude přepinkat nafukovací míč z jedné strany arény na druhou. Pokud se to podaří, nastoupí na led zástupci Bohemia Chips se speciálními děly a vystřelí mezi fanoušky spousty balení chipsů!

Přijďte Bílé Tygry podpořit a užijte si páteční finálový zápas i s bohatým doprovodným programem, který si pro vás společnost Bohemia Chips připravila.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení