Akademie Bílí Tygři Liberec

V generálce na extraligu vyzvou Tygři kladenské Rytíře!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Základní část ročníku 2021/22 se kvapem blíží a před tygří smečkou je nyní poslední test. Do Liberce zavítá extraligový nováček z Kladna, s nímž se svěřenci Patrika Augusty poměří od 17:00!

Neúspěšná odveta

Po turnaji Red Bulls Salute a přátelském utkání v Pardubicích čekal Bílé Tygry dvojboj s Hradcem Králové. První střetnutí za stavu 3:0 pro Liberec bohužel přerušila díra v ledu, o několik dní později si však obě mužstva užila plnohodnotnou reprízu.

Utkání pod Bílou věží bylo hodně dlouho vyrovnané a po čtyřiceti minutách svítil na kostce stav 1:1. V závěrečném dějství ovšem pro sebe nakonec urvali výhru Východočeši, kteří nejdříve zvýšili na 2:1 a na konci svůj triumf pečetili trefou do prázdné brány.

Marek Zachar o návratu do Hradce:

„Těšil jsem se hodně. Jednak z důvodu, že se sem vrátím, a také vzhledem k tomu, že jsme minulý zápas v Liberci bohužel nemohli dohrát. Sice nám to tentokrát nevyšlo, nedali jsme góly, ale utkání to bylo dobré.“


Generálka

Soupiska Kladna doznala přes léto mnoha změn. Kádr opustilo hned čtrnáct hráčů, přičemž opačným směrem jich přišlo osm, z toho hned šest cizinců. Novému extraligovému týmu se v přípravě nicméně zatím poměrně daří, neboť ze sedmi duelů jich vyhrál pět.

A právě proti Rytířům odehrají Tygři své poslední utkání před začátkem české nejvyšší soutěže. Mají tak poslední šanci vyladit detaily, neboť od příštího pátku už se pojede naostro! Poslední přípravný zápas začne na ledě Home Credit Areny ve čtvrtek od 17:00! Přijďte liberecké hokejisty podpořit!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení