Akademie Bílí Tygři Liberec

V pátek 23. srpna bude z důvodu inventury zavřen tygří fanshop

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete se stylově vybavit na novou sezonu a být správným Bílým Tygrem? Pak rozhodně neváhejte a zamiřte do našeho fanshopu. Pozor, kamenná prodejna v areálu Home Credit Areny bude v pátek 23. srpna zavřena z důvodu inventury.

Sezona 2019/20 je za dveřmi, přichází tak ideální čas k tomu, abyste se na ni také stylově vybavili. Využít k tomu můžete náš tygří e-shop nebo fanshop v areálu Home Credit Areny. Výjimkou budou pátek 23. srpna, kdy bude kamenná provozovna fanshopu z důvodu inventury zavřena.

To se dotkne rovněž provozu tygřího e-shopu. Zboží sice půjde objednat online, nicméně k jeho distribuci dojde až ve chvíli, kdy bude kamenná prodejna fanshopu znovu otevřena, tedy až začátkem nového týdne. Je tedy potřeba počítat s delší dodací lhůtou.

Kromě těchto případů je tygří fanshop otevřen v tradiční otevírací době. Kamennou prodejnu můžete navštívit od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin, případně v době konání akcí v Home Credit Areně. Vybraný sortiment tygřích fanpředmětů pak můžete zakoupit také na všech akcích, kterých se Bílí Tygři účastní.

Provozu během hokejového utkání proti Amuru Chabarovsk se páteční inventura nijak nedotkne, fanshop v Home Credit Areně bude otevřen.

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE. Vyberte si z široké palety tygřích fanpředmětů a ukažte, že jste jedním z Bílých Tygrů!

fanshop CHL

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení