Akademie Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Držíme se ve formě s Tomášem Krámským!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Ani karanténa Bílé Tygry nezastaví! Kondiční trenér mládeže Tomáš Krámský si pro své svěřence připravil tréninky, které mohou zvládnout z pohodlí domova a udržet se tak i za současných nelehkých podmínek ve formě.

Všechny české hokejové kluby musely bohužel vinou epidemie koronaviru ukončit letošní sezónu o mnoho dříve, než bylo v plánu. Bílí Tygři si ale našli řešení. "Nikdo neví, jak dlouho bude současná situace trvat. Potřebujeme hráče udržet v kondici," uvádí kondiční trenér naší mládeže Tomáš Krámský.

Zajímavé je, že dle jeho slov něco podobného bylo už dříve v plánu. "Již před epidemií jsme se domlouvali, že by bylo dobré něco takového pro hráče vytvořit. Aktuální sled událostí nás trošku popohnal. Všechna cvičení jsou zaměřena na práci s vlastní vahou. Jsme si vědomi, že doma nemusí být vždy možnost používat tréninkové vybavení," vysvětluje Krámský.

Uvedené tréninky se hodí nejen pro žáky, ale i pro juniory. Jednotky by se měly dodržovat třikrát týdně, po provedení každého cviku je prostor až pro minutu a půl dlouhou pauzu. A Tomáš Krámský vyzývá také rodiče! Tak co, troufnete si udržet tempo s mladými Tygry?

1. trénink

2. trénink

3. trénink

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení