Akademie Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Prohlédněte si nové tygří zázemí s průvodcem Janem Plodkem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Během léta se zázemím Home Credit Areny ozývaly hlasité zvuky pracovních nástrojů. Kabiny a jejich okolí doznaly mnoha změn. Jakých? To vám nepředstaví nikdo povolanější než Jan Plodek, který je od nové sezony kustodem A-týmu.

Naprostou novinkou je v zázemí Bílých Tygrů jídelna. Její funkci sice suplovala klubovna, kde bylo možné v kuchyňce připravovat jídlo, to však mělo i nepříjemné následky. "Dělaly se tam vajíčka, slaniny a byl tam z toho pak docela smrad," usmívá se Jan Plodek, který má se zázemím bohaté zkušenosti i jako hráč.

Pro jídelnu se využil prostor, který už v historii zažil mnoho způsobů využití, počínaje skladem nebo místností pro trenéry. Ruku v ruce s vybudováním jídelny půjde ovšem také předělání klubovny, z níž již brzy zmizí veškeré kuchyňské náčiní a místnost tak bude sloužit pouze pro předzápasovou přípravu.

Že rekonstrukce nemusí být nijak výrazná, aby splnila svůj účel, dokazuje proměna kabiny. Přibyl do ní pouze jeden stůl, na němž ovšem hráči naleznou občerstvení a zároveň veškeré potřebné drobnosti, jako například tkaničky do bruslí. "Kluci nemusejí pořád lítat ke mně do skladu, prostě si vezmou, co potřebují," vysvětluje Plodek, který pak náčiní průběžně doplňuje.

Přímo kustodům pak slouží nový sklad, který je propojen se zbytkem zázemí. Nově vybudovaný prostor slouží k uložení všeho možného, ať už jde o dresy nebo třeba kelímky. "Hráči ani nemusí opustit kabinu, prostě si k nám dojdou a vezmou si, co potřebují," dodává Jan Plodek.

Nechte sami se novým kustodem provést tygřím zázemím!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení