Akademie Bílí Tygři Liberec

Velké výhry pro reprezentační osmnáctku: V přípravě smetla Švýcarsko 4:1 a 5:1

Date of publication Author Redakce

Romanshorn/Liberec - Příprava před Hlinka Gretzky Cupem vrcholí. Na prestižní turnaj česká reprezentace pilovala formu ve švýcarském Romanshornu a byla víc než úspěšná. Ve dvou přípravných duelech domácí přehrála 5:1 a 4:1. Ve druhém případě vychytal výhru národního mužstva brankář Bílých Tygrů Pavel Čajan. Do hry zasáhl také obránce Jan Hampl, který se bodově neprosadil.

V úvodním duelu český národní tým, který trénuje jako asistent také liberecký kouč Milan Plodek, prohrával. Na trefu Josselina Dufeyho ale dokázali Češi odpovědět hned pětkrát. Dvakrát se trefil Pavel Novák, brankář kategorie U20 Bílých Tygrů Pavel Čajan kryl záda kolegovi Janu Bednářovi.

O den později už ale dostal šanci a připsal na účet národního týmu další výhru. Díky brankám Pavla Nováka, Michala Guta, Jana Myšáka a Jakuba Malého reprezentace naladila správnou formu před generálkou s Američany, která se odehraje v sobotu 3. července. Trenéry zároveň čeká také ladění soupisky na Hlinka Gretzky Cup v Břeclavi a Piešťanech.

Sestava národního týmu v prvním zápase: Bednář – Baláž, Bláha, Hampl, Vacík, Kremláček, Hrádek, Malák, Svozil – Myšák, Chlubna, Gut (C) – Simon, Malý, Novák – Malát, Konečný, Handl – Ivan, Matěj, Macháček.

Sestava národního týmu ve druhém zápase: Čajan – Vacík, Baláž, Bláha, Hampl, Hrádek, Svozil, Malák, Kremláček – Novák, Gut (C), Chlubna – Myšák, Konečný, Malát – Binias, Ivan, Macháček – Simon, Handl, Malý.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení