Akademie Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na Bílé Tygry v prodeji i v pobočkách sázkové kanceláře Tipsport

Date of publication Author Klub

Liberec - Obchodní síť Ticketmaster, v níž je možné zakoupit vstupenky na zápasy Bílých Tygrů, se rozrostla o nová prodejní místa. Lístky na hokejové duely můžete nyní zakoupit také v pobočkách sázkové kanceláře Tipsport!

Síť prodejních míst Ticketmaster se postupně rozrůstá. Kromě tradičního nákupu vstupenek na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec si můžete svá místa v Home Credit Areně zajistit také v Městském informačním centru Liberec. Nově se prodejními místy staly také jednotlivé pobočky sázkové kanceláře Tipsport, kterých v Liberci naleznete hned pět. Kromě hokejových utkání je zde možné zakoupit vstupenky také na další akce pořádané v Home Credit Areně.

V okolí Liberce si můžete vstupenky fyzicky zakoupit také na některém z dalších prodejních míst. Fanoušci z Jablonce mohou k nákupu využít Eurocentrum nebo pobočku CK Invia, v Turnově pak místní Informační centrum, osobně si však můžete vstupenky zajistit také například v České Lípě nebo v Jičíně. Kompletní seznam poboček naleznete ZDE.

Vůbec nejpohodlnější cestou, jak si zajistit své místo v Home Credit Areně, však stále zůstává nákup online z pohodlí vašeho domova. Stačí si na stránkách prodejce vybrat příslušné utkání, zvolit sedadla a po online platbě si můžete vstupenky rovnou vytisknout či je zobrazit v mobilu.

Buďte také vy Bílým Tygrem a nenechte si ujít žádný z domácích duelů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení