Akademie Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na přípravné zápasy v prodeji

Date of publication Author Klub

Liberec - Už v srpnu vypuknou první přípravné zápasy, které Bílí Tygři zahájí 11. 8. proti Karlovým Varům. Nechcete si nechat tato úvodní utkání v novém ročníku ujít? Vstupenky jsou od 1. července v prodeji.

V průběhu přípravy se Bílí Tygři na domácím ledě představí celkem třikrát. Nejprve vyzvou ve čtvrtek 11. srpna Energii Karlovy Vary, následně nastoupí ve čtvrtek 25. srpna proti pardubickému Dynamu a nakonec 1. září změří síly s Litvínovem. Všechny tyto zápasy začínají shodně v 18:00.

Majitelé permanentních vstupenek i klubových karet mají samozřejmě vstup na všechna přípravná utkání v ceně své sezónní karty, využít navíc samozřejmě mohou svá celoroční místa. Pokud ještě permanentku nemáte a nechcete si přípravné zápasy nechat ujít, pak si můžete od pátku 1. července zajistit jednorázové vstupenky.

Vstupné na přípravná utkání můžete zakoupit za jednotnou cenu do všech sektorů, tedy za 150 Kč. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm stojí 50 Kč, stejně jako vstupenka pro fanoušky s průkazem ZTP/P, kteří si navíc ke své vstupence mohou zajistit lístek pro doprovod za 1 Kč. Žádné jiné slevové kategorie nebudou v průběhu přípravy k dispozici.

Vstupenky můžete zakoupit online v síti Ticketportal z pohodlí svého domova a u vstupu se prokázat e-ticketem či mobilní vstupenkou. Pokud si raději chcete svá místa zajistit osobně, můžete k tomu využít libovolné z prodejních míst sítě Ticketportal.

KOUPIT VSTUPENKY NA PŘÍPRAVU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení