Akademie Bílí Tygři Liberec

Výhoda pro permanentkáře! Na Benátskou se slevou

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Už za necelý měsíc se můžete těšit na každoroční oblíbený festival Benátská, který vypukne 28. července. A stejně jako každý rok jsme si pro fanoušky připravili benefit v podobě zvýhodněné ceny!

Majitelé permanentních a klubových karet na sezonu 2022/23 si budou moci tento parádní festival užít se slevou 30 %. Tuto slevu bude možné uplatnit online pomocí slevového kódu. Unikátní slevové kódy budou fanouškům distribuovány od druhého červencového týdne, svou zvýhodněnou vstupenku na festival Benátská! s Impulsem tak budete moci získat s předstihem. Pozor, kód lze využít pouze online, nebude jej tedy možné uplatnit pro osobní nákup na místě.

A na co se vlastně můžete v průběhu celého festivalu těšit? Mezi již potvrzenými kapelami nechybí stálice jako Pavol Habera & Team, Olympic či Chinaski. Příznivci tvrdší hudby si přijdou na své při vystoupení kapel Arakain či Škwor, chybět ale nemohou ani zástupci současné vlny, jako Mirai a mnoho dalších! To vše vypukne již od 28. do 31. července na již tradičním místě ve sportovním areálu ve Vesci.

A chybět u toho nebudou ani Bílí Tygři. Také letos si pro vás chystáme oblíbenou tygří chill-out zónu, v níž si budete moci vyzkoušet virtuální hokej, zasoutěžit si o skvělé ceny nebo se potkat s hráči A-týmu a vytvořit si tak parádní vzpomínku v podobě společné fotky či podpisu.

Také už se těšíte? Rozhodně máte na co! Díky Bílým Tygrům si navíc budete moci festival Benátská! s Impulsem užít za nejvýhodnější možnou cenu!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení