Akademie Bílí Tygři Liberec

Výzva kapitána Petra Jelínka! Koho vyzval k Tygří Letní Challenge?

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří Letní Challenge je v plném proudu. A kapitán Petr Jelínek si proto připravil jednu speciální výzvu. Jakou? A bude vyslyšena? Podívejte se sami na video níže.

Jako v uplynulém roce si Bílí Tygři pro své fanoušky přichystali Tygří Letní Challenge, která spočívá ve výběhu na Ještěd na trati pod lanovkou. Jde sice pouze o 900 metrů, nicméně zdání klame. Na tomto necelém kilometru totiž všichni účastníci překonají převýšení zhruba 300 metrů. Rozhodně tedy nečekejte, že budete na vrcholu během pěti minut!

Challenge se samozřejmě účastní také Bílí Tygři, z nichž většina si již nepříjemnou trať vyzkoušela i před rokem. Moc dobře tedy vědí, do čeho jdou. Jedním z nich je i kapitán Petr Jelínek, který se již na svůj letošní start pomalu chystá. A také si přichystal jednu speciální výzvu. Podívejte se sami.

Bude výzva vyslyšena? To se jistě brzy dozvíme. Mezitím se však do Tygří Letní Challenge můžete zapojit i vy. Stačí dorazit na start, který naleznete u spodní stanice kabinové lanovky na Ještěd. Princip je zcela jednoduchý, naskenujete startovní QR kód a můžete vyrazit. V cíli pak naskenujete závěrečný QR kód, čímž se automaticky zapojíte do pořadí.

Nejrychlejších deset z každé ze čtyř soutěžních kategorií postoupí do finále, které se poběží 20. srpna. Ve hře jsou ceny v celkové hodnotě přes 100 000 Kč, na své si však přijdou všichni. Každý účastník se může těšit na balíček s medailí a tygřími dárky.

Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Juniorka zahájila v Brně čtvrtfinále prohrou, rozhodla třetí třetina

Tygří dominance! U15 míří do čtvrtfinále

Měli jsme si to uhrát, mrzí Plodka. Kluci ale mají velký potenciál!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení