Akademie Bílí Tygři Liberec

Vzhůru na plac! Jarda Vlach si střihl natáčení s Danielem Čechem

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Kamera, klapka, akce! V úterý odpoledne se útočník Jaroslav Vlach namísto ledové plochy postavil před kameru. Parťákem mu byl zkušený herec Daniel Čech, kterého mohou fanoušci znát z pořadu Na stojáka. Společně si střihli hlavní role v novém spotu, který si Tygři pro své příznivce připravili.

Klip, který vychází ze současné předsezónní kampaně, pojali Tygři zcela profesionálně. Už na sedmou hodinu ranní dorazili do jídelny základní školy U Školy filmaři, kteří si na místě vytvořili potřebné zázemí. Namísto hrnců a várnic vyrostly stojany s osvětlením, jídelna rázem připomínala herecký plac.

To už dorazili také hlavní aktéři. Jako první se do své role ponořil Daniel Čech, který na spolupráci s Bílými Tygry přistoupil okamžitě. "Málokdo si dnes troufne a odváží se dělat něco vtipného, toho si cením," usmívá se oblíbený herec a komik. To už byl na svém místě také Jaroslav Vlach, který předtím absolvoval trénink.

foto natáčení

I proto nejprve zamířil pod ruce maskérky. Po krátkém líčení už se mohl vrhnout před kameru. Oba herci spolu s komparzem trpělivě následovali pokyny štábu, dokud nebyli všichni s výsledkem jednotlivých scén spokojeni. Vlach strávil na place zhruba čtyři hodiny, Daniel Čech ještě o něco déle.

A jak se jim spolupracovalo? "Bylo to těžké. On je profesionál a já pak vypadám jako blbec!" smál se útočník Bílých Tygrů, na což dodal: "Ne, Dan byl skvělý, se vším mi pomáhal." Svým výkonem si od hereckého kolegy vysloužil pochvalu. "Když má brusle, tak je to lepší. Ale ne o moc! Byl dobrý, dostali jsme z něj vše, co bylo potřeba," komentoval Daniel Čech, velký sportovní fanda.

"Sám nejsem žádný velký herec, ale dělali jsme vše pro to, aby to bylo dobré. Důležité je, že nás to bavilo. Myslím, že to bude znát i na výsledku," uzavřel Čech.

Na výsledný spot se můžete těšit již brzy!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení