Akademie Bílí Tygři Liberec

Za 13 minut na Ještěd pro speciální odměnu

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve středu jsme si pro tygří fanoušky připravili speciální výzvu v rámci Tygří Letní Challenge. Vpodvečer odstartoval závod o podepsaný dres Michaela Frolíka - a spolu s ním také další překvapení!

Přestože bylo krátce před pátou, teploměr stále ukazoval úmorných 30 stupňů. To rozhodně není počasí, v němž byste chtěli zdolat trať Tygří Letní Challenge na Ještěd. Trpkých 900 metrů, na nichž zdoláte převýšení 300 metrů, se může pod spalujícími slunečními paprsky zdát jako nekonečný maraton. O motivaci dorazit v těchto těžkých podmínkách do cíle však bylo postaráno.

Pro fanoušky jsme si totiž v tento termín připravili speciální prémii Tygří Letní Challenge. Na prvního, kdo dorazí do cíle, totiž čekala odměna v podobě podepsaného dresu tygří posily Michaela Frolíka. A nebyli by to Bílí Tygři, kdyby si pro vítěze nepřipravili také nějaké to překvapení navíc. Dres totiž symbolicky předal sám jeho původní majitel.

V náročných podmínkách se jeho novým držitelem stal Daniel Endrle v parádním čase 13 minut a 20 sekund. Kdo si Tygří Letní Challenge vyzkoušel, určitě ví, jak skvělý výsledek, navíc v třicetistupňovém vedru, tento počin znamená. A byl to tak právě pravidelný permanentkář a také každoroční účastník tygřího závodu Daniel Endrle, kdo se stal prvním fanouškem, který měl příležitost se s Michaelem Frolíkem setkat a vyfotit.

Vítězi speciální prémie Tygří Letní Challenge gratulujeme a těšíme se na viděnou v Home Credit Areně. Video ze setkání si můžete prohlédnout níže. A pokud jste se zatím na trať naší výzvy nepostavili, rozhodně neváhejte! Až do konce srpna stále máte šanci bojovat o jednu ze skvělých odměn.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení