Akademie Bílí Tygři Liberec

Zajistěte si vstupenky na zápas s Plzní

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílé Tygry čeká třetí domácí utkání, v němž budou chtít přerušit sérii pěti zápasů v řadě, jež skončily remízou. Nenechte si atraktivní duel s Indiány ujít, vstupenky jsou v prodeji!

Pět úvodních zápasů v sezoně, pět remíz. To je bilance, která se před Bílými Tygry ještě žádnému týmu nestala. Po třech vítězstvích za dva body a následně dvou prohrách po nájezdech či prodloužení tak mají Tygři na svém kontě osm bodů a patří jim devátá pozice, kterou budou chtít rozhodně vylepšit. A především, ideálně konečně dosáhnout na tříbodový zisk za vítězství v základní hrací době.

V cestě stojí našim hráčům Škoda Plzeň, která patří každoročně mezi TOP týmy extraligy. Letos se jí prozatím úvod nového ročníku nepovedl a herně se hledá, po dvou kolech navíc měnila realizační tým. V úterý však v západočeském derby zvítězila 6:3 nad Karlovými Vary a připsala si první letošní body. Speciální navíc bude tento zápas pro Michala Bulíře, který ještě loni oblékal dres Plzně a patřil mezi její hlavní tahouny, zatímco nyní je kapitánem Tygrů. Nenechte si tento souboj ujít!

Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal. Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. Ve čtvrtek tak bude Rotunda otevřena od 16 hodin a budete si zde kromě vstupenek na zápas s Plzní moci zakoupit také permanentky či lístky na další zápasy sezony 2022/23.

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení