Akademie Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa znovu pokořena! Parádní návštěva na zápase s Hradcem zajistila výherci příjemnou částku

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - To tu ještě nebylo, oblíbená Zlatá Tygří Trefa padla ve dvou zápasech za sebou! Tentokrát se blýskl fanoušek Ondřej Masopust, který ukázal, že má k hokeji blízko a otvor v soutěžní desce neomylně trefil hned napoprvé. Výhra přitom potěší také tygří prvňáčky!

Také Ondřej měl na výběr. Mohl zkusit střílet přes celou délku kluziště, s tím, že by případná výhra byla dvojnásobná. Zvolil si nicméně ověřenou variantu a postavil si kotouč do středového bodu. Chvíli si s ním pohrával na čepeli a pak už ho s naprostým přehledem nasměroval přesně do otvoru v soutěžní desce! Jackpot byl vybrán už v pátečním utkání s Energií, Ondřejova výhra tedy plně závisela na nedělní návštěvě. V banku se tím pádem nacházelo přesně 7 158 Kč!

Pro Ondřeje to nakonec byl i přes prohru svého oblíbeného týmu poměrně šťastný večer. Klid, se kterým výzvu zvládl, nebyl náhodný. "Zamlada jsem hokej hrával," svěřuje se. "Teď prvním rokem pomáhám trénovat u libereckých prvňáčků. Za vyhranou částku asi dětičkám nakoupím něco do kabiny," prozrazuje nesobecky. Úspěch ve Zlaté Tygří Trefě by tedy měl udělat radost i našim mladým hokejovým nadějím.

Nezbývá než druhému letošnímu vítězi Zlaté Tygří Trefy pogratulovat. Už v pátek během halloweenského klání s Vítkovicemi ovšem budete mít možnost na Ondřeje navázat. Odneste si také vy z hokeje pořádný balík! Jak jste v hned dvakrát za sebou mohli sami vidět, rozhodně to není nemožné.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení