Akademie Bílí Tygři Liberec

Změny v mládežnických realizačních týmech!

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Mládežníci Bílých Tygrů už netrpělivě vyhlížejí start nadcházející sezóny. Do ní se liberecké celky pustí s pozměněnými realizační týmy. Poté, co se Jiří Bermann posunul na pozici manažera a Jiří Kudrna dostal příležitost trénovat A-tým Benátek nad Jizerou, přišly obměny.

První velkou změnou, kterou Bílí Tygři v mezisezónním období oznámili, bylo dosazení Jiřího Bermanna na post manažera mládeže. Úspěšný trenér, jenž vloni s osmou třídou dokonce ovládl mistrovství České republiky, bude též zastávat funkce vedoucího sportovních tříd a hlavního kouče akademie. Tuto pozici před ním zastával Jiří Kudrna, jehož služeb využijí v nadcházejícím ročníku Benátky nad Jizerou.

Mládežnické týmy Liberce sice byly lehce pozměněny, juniorský tým však žádná změna nepostihla. Nad královskou mládežnickou kategorií bude mít dohled, stejně jako minulou sezónu, dvojice Valdemar Jiruš a Jiří Vozák.

Naopak starší dorost už se beze změn neobešel. Jiřího Kudrnu, jenž tým dvakrát úspěšně dovedl do play-off, nahradí u kormidla Milan Plodek. Trenéra, který doposud velmi vydařeně vedl mladší dorost, doplní na lavičce Jiří Peřina.

Mladší dorost "A" nově povedou místo Milana Plodka s Jiřím Peřinou Richard Lobo a Václav Kočí, který ještě v minulé sezóně válel v Benátkách nad Jizerou. Neměnné naopak zůstává trenérské složení mladšího dorostu "B". Stejně jako vloni bude mít tuto kategorii na povel Václav Lacek, spolu s ním vytvoří tandem Zdeněk Pavlas.

Osmou a šestou třídu míval v péči současný manažer liberecké mládeže Jiří Bermann, a tak ani tyto kategorie změnám neušly. Hlavním koučem se stane Vojtěch Fiala, který působil u sedmé a páté třídy. Po jeho boku bude stát Vítězslav Jankových. U "sedmičky" a "pětky" pak Fialu nahradí Ctibor Jech mladší a Daniel Stehno.

Kompletní obsazení realizačních týmů naleznete zde.

Jiří Bermann top 1

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení