Akademie Bílí Tygři Liberec

Aukce dresů má za sebou dva týdny, přibyl trikot Jana Stránského!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Už více než dva týdny běží aukce mistrovských dresů Bílých Tygrů a zájem je zatím obrovský! Cenovka nejdražšího trikotu už před nějakou dobou překročila částku 7 000 korun. V tomto týdnu navíc nově přibyl také další dres!

Původně se v aukci nacházelo 33 dresů šampionů extraligy 2015/16, chyběly pouze trikoty Petra Vampoly a Jana Stránského. Dres Jana Stránského se však nakonec po dlouhém hledání podařilo nalézt a byl tedy nově doplněn do seznamu dražených relikvií. Jistě nebude dlouho trvat a brzy se objeví nový zájemce.

Aukce začala v neděli 22. května a poběží až do neděle 19. června do 19 hodin, celkem tedy máte na přihazování rovné čtyři týdny. V tuto chvíli už se dražba přehoupla do své druhé poloviny, ale už teď je vidět enormní zájem. Vyvolávací cena všech dresů činila 1 300 Kč, za tuto částku už však žádný z dresů takřka nepořídíte.

Vůbec nejvyšší cenu má v tuto chvíli dres Lukáše Hosnedla, za nějž nabídl nejvíce přihazující uživatel zatím 7 060 Kč. Tuhý boj pak probíhá o trikot Michala Birnera, na nějž už potenciální zájemci přihodili celkem 32krát! V tuto chvíli činí jeho cena 6 600 korun. Hned pětice dresů už překročila hranici 5 000 Kč, ceny postupně stále stoupají.

Staňte se majitelem jednoho z mistrovských dresů! Přihazovat můžete minimálně 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Přejeme vám v dražbě mnoho štěstí! Výtěžek z aukce bude věnován mládežnické Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

FOTO: Květnový development program v Home Credit Areně

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení