Akademie Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Páteční duel s Kometou se nesl v česko-německém duchu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Páteční duel s brněnskou Kometou se nenesl pouze v duchu skvělého hokeje. Bílí Tygři totiž nachystali pro tento zápas speciální program pro německé fanoušky, kterých dorážejí na domácí utkání celé stovky. Ten si můžete připomenout v následující videoreportáži.

Program se navíc netýkal pouze německých fanoušků. Už během odpoledne změřili mezi sebou síly nejmenší Bílí Tygři s malými hokejisty z příhraničního městečka Jonsdorf. Kromě samotného mezinárodního zápasu, který pro takto mladé hokejisty nebývá obvyklý, navíc německé hokejové naděje navštívil v kabině Mário Bližňák. Kromě několika rad je rovněž pozval na večerní duel.

V něm právě jonsdorfští mladíci přivítali v samotném úvodu Bílé Tygry na ledě. Ale to nebylo vše. Úvodní slavnostní buly vhodil mezi centry prvních formací primátor města Žitavy Thomas Zenker, který se zároveň po utkání setkal s prezidentem klubu Petrem Syrovátkem a kapitánem A-týmu Brankem Radivojevičem.

Slavnostní buly vhodil starosta německé Žitavy

Fanoušci si mohli užít také vystoupení živé kapely z Německa. Program večera byl moderován dvojjazyčně, také přestávková soutěž se nesla v mezinárodním duchu. Všichni přítomní fanoušci si speciální program užili a podpořili ho rovněž naši hokejisté, kteří předvedli vynikající obrat z 0:3 na 4:3.

Utkání věnované německým fanouškům si můžete připomenout také v následující videoreportáži.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení