Akademie Bílí Tygři Liberec

Rekordní výhra v Hokejové tombole 50 na 50 na zápase Bílých Tygrů!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také nadále platí, že se na utkáních Bílých Tygrů nejvíce daří Hokejové tombole 50 na 50. Fanoušci již získali více než 55 tisíc korun, stejná částka navíc putovala také na konto tygří mládeže. V neděli k tomu přibyl další milník.

Přijdete na hokej, koupíte si tiket za 50 korun a z utkání odcházíte s výhrou ve výši více než 16 tisíc. Že to zní jako sci-fi? Přesně to se povedlo panu P. Kahounovi během nedělního utkání s Pardubicemi. S částkou 16 225 Kč si navíc domů odnes dosud nejvyšší výhru, která v letošní Hokejové tombole 50 na 50 padla.

Stejný obnos putoval na konto malých hokejistů z 6. třídy, kteří se vybírání během zmíněného zápasu zhostili. Malí šesťáci se tak v rámci celé extraligy pyšní dosud nejvyšší vybranou částkou!

Výhra až 50 tisíc!

Hokejová tombola 50 na 50 je atraktivní soutěž, která fanouškům umožňuje odcházet ze zápasu s velmi zajímavou výhrou a zároveň podporuje projekty vybrané klubem. Soutěžící si kupují výherní tikety za 50 Kč a celková částka, kterou za tikety utratí, se následně rozdělí na dvě poloviny.

Půlku si odnese majitel vítězného vylosovaného tiketu, druhá polovina obnosu pak putuje v případě Bílých Tygrů na podporu konkrétní kategorie mládežnické akademie TJ Bílí Tygři Liberec. V prvních kolech se zatím podařilo pro jednotlivé třídy sumu ve většině případů přesahující deset tisíc korun. Za tuto částku mohou tyto kategorie vycestovat na turnaje nad rámec jejich pravidelných soutěží a nadále vylepšovat své hokejové dovednosti.

Na konto mládeže putují prostředky na většině ze 12 stadionů, kde tombola probíhá. Celkem se takto soutěží ve stáncích jedenácti extraligových klubů a také v Českých Budějovicích, jejichž Motor působí ve WSM lize. Nejvíce se však dosud podařilo vybrat v liberecké Home Credit Areně. Kompletní pořadí naleznete zde.

Pomáhá tomu také způsob, jakým jsou tikety prodávány. O jejich nabízení se totiž starají sami hokejisté dané kategorie v doprovodu svých rodičů. V prvních pěti domácích duelech se v roli kamelotů postupně vystřídali hráči šesté, třetí, čtvrté, druhé a první třídy, kteří dohromady prodali tikety za více než 110 tisíc korun.

Kdo ví, třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí v příštím kole soutěže. Hokejová tombola 50 na 50 totiž v Home Credit Areně probíhá na každém domácím extraligovém utkání!

Vyprodaná aréna vítá liberecké hokejisty

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

FOTO: Květnový development program v Home Credit Areně

Fiala o titulu U15: Není to tolik o samotných medailích, jako o tom, s kým je vyhrajete

Představujeme realizační týmy mládeže pro sezónu 2024/25

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení