Akademie Bílí Tygři Liberec

Liberecký esportový tým SINNERS hlásí zvučnou posilu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Esportový tým SINNERS, který se připravuje v areálu Sport Parku Liberec, hlásí změnu v kádru. V úterý představil velkou posilu, kterou se stává hrající legenda české CS:GO scény Tomáš "Oskar" Šťastný!

Liberečtí SINNERS se v roce 2020 stali jasnou jedničkou české esportové scény ve hře CS:GO. Ovládli jarní i podzimní Sazka eLeague, stejně tak Tipsport COOL ligu nebo mistrovství České republiky. Na domácí scéně tak neměli konkurenci.

S tím se však nespokojili, jejich cílem je vydobýt si renomé také na evropské scéně. A jedním z kroků, které by jim k tomu měly pomoci, je angažování české legendy Tomáše "Oskara" Šťastného.

Osmadvacetiletý hráč patří mezi nejlepší české hráče CS:GO všech dob. Za sebou má působení v mezinárodních týmech mousesports nebo HellRaisers. Za sebou má účasti na velkých turnajích a řadu individuálních i týmových úspěchů. Na ty se nyní pokusí navázat v dresu SINNERS.

Představení nové posily organizace se natáčelo stylově v Home Credit Areně, domácím stánku Bílých Tygrů. A výsledek rozhodně stojí za to! Libereckému esportovému týmu přejeme na domácí i mezinárodní scéně mnoho úspěchů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení