Akademie Bílí Tygři Liberec

Vydražené dresy z minulé sezony poputují do celé ČR, do Německa i na Slovensko

Date of publication Author Klub

Liberec - V neděli odpoledne skončila aukce originálních hraných dresů z extraligové sezony 2019/20 a Generali Česká Cupu 2020. Dražba vynesla více než 120 tisíc korun, které poputují k výhercům z celé ČR, Německa či Bratislavy.

V aukci, která probíhala do nedělních 16 hodin, bylo k mání celkem 42 dresů, v nichž Bílí Tygři nastupovali v extralize v ročníku 2019/20 či v Generali Česká Cupu 2020. Tyto dresy se nakonec podařilo prodat za skvělých 120 390 Kč, přičemž nejdražší trikot Michala Birnera si jeho vítěz zajistil za 29 000 Kč.

Není velkým překvapením, že nejvíce dresů zůstane v Liberci a jeho blízkém okolí. Do aukce se ale zapojili také fanoušci z celé České republiky. Dres zkušeného beka Ladislava Šmída například poputuje do Hradce Králové, trikot Adama Najmana do Teplic, dresy brankářů Pavelky a Kváči pak zamíří do Dobříše.

Trikot Jakuba Valského si zajistil výherce z Lysé nad Labem, dres Dávida Grígera zase zamíří do Kynšperku nad Ohří. Několik trikotů pak poputuje do hlavního města Prahy.

Trojici dresů si dokonce v aukci pojistili výherci ze zahraničí. Není překvapením, že dres slovenského reprezentanta Libora Hudáčka vydražil nový majitel ze Slovenska. Projevilo se také, že Bílí Tygři mají řadu fanoušků v Německu - právě tam totiž zamíří dresy Tomáše Rachůnka a Jana Ordoše.

Všem výhercům aukce gratulujeme a děkujeme jim za účast v dražbě. O možnostech platby a převzetí svých dresů budou informováni v průběhu nejbližších dní. Obratem po platbě budou dresy distribuovány, mnohým z nich tak mohou udělat radost jako předčasný dárek pod stromečkem.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Staň se Tygrem či Tygřicí! Týden hokeje 28. září znovu v Liberci

Na nováčkovských kempech NHL působí pětice Tygrů!

Deváťákům se v Pardubicích nedařilo

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení