Akademie Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři se distancují od jednání Radka Dudy

Date of publication Author Klub

Liberec - Během sobotního utkání Chance ligy mezi domácími Benátkami nad Jizerou a pražskou Slavií došlo v reakci na dění na ledě ke slovní potyčce mezi skill koučem Radkem Dudou, který působí v organizaci Bílých Tygrů, a útočníkem Slavie Petrem Vampolou. Bílí Tygři se od chování Radka Dudy distancují.

K incidentu došlo na konci druhé třetiny, kdy se nejprve schylovalo k šarvátce mezi benáteckým Janem Šírem a slávistickým Václavem Veberem. Pěstní výměnu nakonec zastavili sudí. Následně ovšem došlo na slovní rozmíšku mezi Radkem Dudou, který sledoval utkání z tribuny, a Petrem Vampolou. Celá situace vyústila ve vyloučení Vampoly do konce utkání za nesportovní chování a také vykázání Dudy ze stadionu.

Vyjádření Generálního manažera Ctibora Jecha:

„Dlouhodobě se snažíme prosadit v českém hokejovém prostředí nejen sportovní trendy, ale i kulturu chování, která je běžná například v zámoří či Skandinávii. Nedávné jednání Radka Dudy je ovšem s naší nastavenou cestou v příkrém rozporu. Klub se od jeho chování distancoval a vyvodil z něj také důsledky v podobě interního trestu, o jehož podobě už byl Radek Duda informován. Pokud by se v budoucnu něco podobného opakovalo, musel by Radek Duda opustit realizační týmy v rámci naší organizace.“



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Obecně moc gólů nedávám, tím víc mě to těší, radoval se po trefě Ehrenberger

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení