Akademie Bílí Tygři Liberec

Soutěž pro malé Tygry: Položte otázku Petru Jelínkovi!

Date of publication Author Klub

Liberec - Během play-off jsme si připravili speciální výzvu pro naše nejmenší fanoušky. Chcete vyzpovídat některého z Bílých Tygrů? Máte možnost! Pro velký zájem prodlužujeme termín pokládání dotazů do neděle 28. března!

Jako první čelil zvídavým dětským dotazům trenér Patrik Augusta. A nutno dodat, že často šlo o velmi složité otázky! Kdo bude chytat v play-off? A mají hokejisté během zápasu hlad? Podívejte se, jak se hlavní kouč s otázkami vypořádal.

Patrik Augusta odpovídal zvídavým dětem

📽 Kouč Patrik AUGUSTA před play-off odpovídal na dotazy zvídavým dětským fanouškům. A často se zapotil víc než v mixzóně před novináři. 😅 🗣 Dalším respondentem bude Petr JELÍNEK. Zajímalo by i vaše děti něco o našem kapitánovi? 📧 Posílejte nám videa s dotazy na mail redakce@hcbilitygri.cz. Děti, které se objeví na videu, se navíc mohou těšit na voucher na TYGŘÍ PIZZU! 🍕 Čas máte do neděle 28. 3.! #PLAYOFFDOMA #BTL

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Neděle 14. března 2021

Jako další bude otázkám čelit kapitán Petr Jelínek. A zapojit se mohou i vaše děti! Stačí natočit krátké video s otázkou a zaslat jej na adresu redakce@hcbilitygri.cz. Ze všech zaslaných dotazů vybereme deset otázek, na něž odpoví lídr tygří smečky.

Čas posílat své otázky máte pro velký zájem prodloužen až do neděle 28. března. A pozor, pro autory deseti vybraných dotazů máme navíc speciální odměnu - voucher na tygří pizzu z restaurace Stadion!

Zapojte se se svými malými Tygry a položte dotaz tygřímu kapitánovi!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení