Akademie Bílí Tygři Liberec

Slovan přijal výzvu! Zapojte se i vy a o víkendu získejte speciální odměnu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Vše začalo výzvou kapitána Petra Jelínka, který k Tygří Letní Challenge pozval fotbalisty Slovanu. Ta byla přijata, a nejen to. Slovan Liberec si navíc pro všechny, kteří se do Tygří Letní Challenge zapojí o víkendu 10. a 11. července, připravil bonusovou odměnu v podobě vstupenky na první fotbalové utkání.

Pro Bílé Tygry není Tygří Letní Challenge žádnou novinkou. Nepříjemnou trať pod lanovkou na Ještěd zdolali již před rokem a dobře tak vědí, do čeho jdou. Kapitán Petr Jelínek si však pro letošní ročník nachystal také speciální výzvu pro fotbalisty FC Slovan Liberec.

Výzva se samozřejmě rychle donesla tam, kam byla směřována. Ve vzduchu visela otázka, zda bude vyslyšena. A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. A-tým Slovanu je sice aktuálně na soustředění v Rakousku, výzva však byla přijata - a co víc, o víkendu 10. a 11. července si rovnou liberecký fotbalový klub přichystal speciální prémii pro všechny účastníky!

Přijměte Tygří Letní Challenge a získejte vstupenku na Slovácko! ⛰ Podrobnosti na webu #FCSL: ⤵ https://fcslovanliberec.cz/clanek.asp?id=13762

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Čtvrtek 8. července 2021

Speciální odměna od FC Slovan Liberec

Kromě samotné výzvy mezi Bílými Tygry a Slovanem Liberec se tak na speciální odměnu mohou těšit také účastníci Tygří Letní Challenge. Každý, kdo zdolá trať v termínech 10. či 11. července, se může těšit na vstupenku na 1. ligové utkání FC Slovan Liberec v sezoně 2021/22, které se pod Ještědem odehraje 25. července od 16:00.

Pro nárok na vstupenku je nutné ve výše zmíněném termínu zdolat trať Tygří Letní Challenge pod lanovkou na Ještěd. Vstupenka bude všem účastníkům zaslána na emailovou adresu, kterou vyplní při registraci na startu. Trať je možné zdolat víckrát, ale každý účastník má nárok pouze na jednu vstupenku.

Připojte se k Tygří Letní Challenge a získejte ve zmíněném termínu kromě tygřích odměn také speciální prémii od FC Slovan Liberec! Jak si v konkurenci fotbalistů či hokejistů povedete?

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Policistou na zkoušku! Do náborové akce se zapojili i naši junioři

Nejnovější články

Zpět na vítěznou vlnu? Junioři doma přetlačili Vítkovice

Šestá výhra v řadě! Dorostenci doma přehráli Plzeň

VIDEO: Vyrazte na nákup jako naši dorostenci. Akce Puky pomáhají stále trvá

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení